TRAVMASENS BONUSTPS

V86 och V75 varje vecka! (Tipsen är normalt klara sent kvällen innan) 

 

 Tips till kvällen

 

 

Elitloppshelgen 2012

Glen med trumman o travmasen i bakgrunden

 

 

 

 

V86 onsdag 12 Juni Tingsryd

 

V86-1, Auto 1609, Diamantstoet 

4 MELLBY KORALL-Johan Untersteiner 24%

Mellby Korall gick sig inte tom i Stoeliten senast och såg fin ut. Bättre läge än värsta konkurrenten. Mellby Korall står bättre placerad i starten, och hon har också visat fin form i sina två framträdanden i år. I årsdebuten fick hon se sig ganska klart slagen av Celiaz, men nu har hon lopp i kroppen och, som sagt, ett bättre läge.

5 KITTY HAWK-Magnus A Djuse 6%

Kitty Hawk höll bra i spets senast. Får fin resa här. Outsider. Kitty Hawk är van att tävla mot årgångstopparna och var förbättrad vid andraplatsen senast.

1 MARY ANN LANE-Peter Untersteiner 3%

Mary Ann Lane blir bättre med loppet. Drog perfekt spår. Med lucka. Mary Ann Lane är riktigt snabb ut bakom bilen och mitt huvudscenario är att hon tar hand om ledningen initialt för att sedan släppa till stallkamraten. Väl i ryggen på ledaren kommer hon mest troligt få chansen på upploppet och då biter sedan spurten bra.

11 CELIAZ-Alessandro Gocciadoro 50%

Celiaz kom med en virvlande avslutning i bronsfinalen på Solvalla och han fram till seger på topptid. Ser ut att vara i kanonform för dagen och med minsta tempo är det bra chans till ny spurtseger. Kommer från stall Gocciadoro och hans stall är i zonen och bara under elitloppshelgen tog han sju segrar och 4,6 miljoner inkört, trots miss i elitloppet. Celiaz har två raka segrar på svensk mark efter en sejour i Frankrike och senaste loppet blev en seger i bronsfinalen på Solvalla under nyss nämnda helg, efter en visslande avslutning. Hon står bäst inne i loppet och ska ha chans bakspåret till trots. Spurtade ner ledande stallkamraten Dany Capar i förra loppet, och nu är det enbart ston som står för motståndet.

10 SPECIAL TOPSECRET-Victor Rosleff 0%

6 GABI KYVSGÅRD-Nicklas Korfitsen 4%
3 FLORENCE IMA-Peter Eriksson 4%

9 KRAKAS-Mats E Djuse 4%

8 DAYTONA ROC-Björn Goop 2%

7 SOMMERBRISE-Gustav Johansson 1%

2 BENITA WINNER-Carl Johan Jepson 1%

 

V86-2, Auto 2413

5 EPICURE D.E.-Joakim Lövgren 9%

Epicure D.E. har visat vad han kan två senaste. Amerikansk vagn nu. Kan gå.

3 NASDAQ NEWPORT-Rick Ebbinge 48%

Nasdaq Newport kommer med tre raka segrar och ser allt bättre ut. Tål distansen. Är snabb från start och i spets är det hästen att slå. Nasdaq Newport galopperade bort en bra placering i sin årsdebut, men har efter det kammat hem en andraplats och efter det tre raka segrar. Vinsterna togs från ledningen, och från ett perfekt utgångsläge ligger vägen öppen för att åter ta hand om taktpinnen, och då blir han förstås inte lätt att slå.

10 EWANGEL-Markus Waldmüller 2%

Ewangel har två lopp i kroppen efter lång paus och ska absolut räknas i det här loppet.

2 CAMERON HILLS-Björn Goop 25%

Cameron Hills gjorde comeback senast efter ett halvårs tävlingsfrånvaro och vann direkt från ledningen. Har bra grundkunnande. Cameron Hills är också startsnabb och då han har spåret innanför Nasdaq Newport finns det absolut på kartan att han svarar ut denne - inte minst därför att Cameron Hills har visat sig trivas i ledningen. Senast i årsdebuten gick han i den positionen och vann då enkelt före 8 Casper for Cash.

4 BIG LITTLE MAN-Svend Dyhrberg 2%

11 FURST IGOR-Stefan Persson 2%

Furst Igor tog en lätt spetsseger senast. Spurtar vasst vid minsta tempo. Bud. Han har mest gått i spets, då han är väldigt startsnabb, men han ska nog kunna göra sig gällande även bakifrån, och att Stefan Persson kör ser vi som ett litet plus.

1 FOOLISH PLEASURE-Victor Rosleff 1%

8 CASPER FOR CASH-Peter Untersteiner 1%

7 ARCTIC DOMINANT-Johan Untersteiner 2%

6 AMAZING HAZE-Wilma Karlsson 2%

12 GLOBAL DEEP IMPACT-Magnus A Djuse 5%

9 DEVS D.REX-Gustav Johansson 2%

 

V86-3, Auto 1609, Klass II

3 QUEEN OF THE NIGHT-Magnus A Djuse 48%

Queen Of The Night spurtade lysande senast bakom “omöjlig” vinnare. Är startsnabb och får ett bra lopp härifrån. Tipsetta i öppet lopp. Queen of the Night slutade tvåa bakom omöjlige Oracle Vixi senast på V75 - detta trots att hon fick göra en hel del grovjobb under slutrundan. Klart bättre läge nu, och hon är given.

7 J.H.MILLION-Björn Goop 7%

10 SPIRIT OF LOVE-Kevin Oscarsson 1%

Spirit of Love ska heller inte underskattas, då han är snabb i benen och kan spurta ner många till slut - speciellt om tempot har varit högt.

2 STENS REBELL-Johan Untersteiner 7%

Stens Rebell är snabb från start. Gynnad av kort distans denna gång? Kan vinna. 2 Stens Rebell står också riktigt fint till, och då han är väldigt snabb ut håller vi honom som spetsfavorit. Därifrån borde han räcka långt, om han inte blir alltför tufft masserad.

6 OBERON WARFRAME-Peter Untersteiner 3%

8 COOPER T.M.-Gustav Johansson 1%

12 YTOWNS MAGNIFIK-Joakim Lövgren 13%

5 MALDINI PELLINI-Rick Ebbinge 2%

4 NUNCHAKU-Victor Rosleff 4%

Nunchaku har höga toppar och glänste från spets senast. Sprinterdistans för första gången nu. Spännande uppgift. Ola Karlssons Nunchaku har visat kunnande som räcker högt upp i klasserna, men han har tävlat ganska ojämnt på slutet. Senast på Jägersro visade han i alla fall vad han kan, när han gick undan till överlägsen seger från ledningen. Visserligen blev det lite halvbilligt, men han såg i alla fall väldigt fin ut och att han nu ska testa sprinterdistans känns intressant.

1 BLACKHAWK FACE-Adrian Kolgjini 12%

Blackhawk Face kommer från kortare paus. Har toppkapacitet för loppet. Lite lurigt läge dock. 

11 VIKINGS SAGA-Carl Johan Jepson 1%

9 AUTUMN SHINE L.A.-Jonas M Oscarsson 2%

 

V86-4, Auto 2413, Diamantstoet

7 PEARL KAYZ-Björn Goop 43%

Pearl Kayz har tre raka nu och imponerar mest varje gång. Björn Goop söker ryggar igen. Spurtstarkt motbud. Pearl Kayz har fyra ettor i raden och blir hon inte hängande från sjundespåret är hon högaktuell.

9 DIABEL-Alessandro Gocciadoro 27%

Diabel var mycket duktig när hon spurtade ner Edelweiss i Sverigedebuten senast. Annan distans nu men bättre med loppet? Bakspår är förstås alltid lite knepigt, men hon bör ändå sitta skapligt till inför spurten och det ska vara en god chans till tredje raka. Hon kom till gul pilot i höstas och han har verkligen hittat rätt på henne, senast så var det debut på svensk mark och då städade hon av grabbarna i form av Edelweiss och Imperator F.I för att nämna några. Bara ston emot denna gång.

4 MAZUOCCO BOKO-Kevin Oscarsson 2%

8 HONEY DUN GIRL-Victor Rosleff 1%

11 NUNJA-Carl Johan Jepson 11%

Nunja, som var nära att vinna i sin årsdebut, och då hon hade varit ifrån länge innan det loppet bör hon gå framåt rejält. Hon har en stark avslutning och med flyt kan hon höja V86-värdet rejält.

1 SAFIRA DIABLO-Peter Untersteiner 2%

2 MADE FOR MEATALIMO-Adrian Kolgjini 1%

10 AMAZONE O.C.-Magnus A Djuse 5%

12 LUCIA DI QUATTRO-Stefan Persson 1%

5 IZOLA SILVÅKRA-Niclas Hammarström 2%

Izola Silvåkra gick bra i comebacken senast efter lång frånvaro. Barfota runt om och perfekt spår nu. Visade i fjol att hon duger bra i klassen och var riktigt bra när hon vann i Rättvik i augusti. Sen var jag lite inne på henne i finalen på Solvalla i oktober, men då blev det tyvärr galopp. Nu har hon en vinter i sig och årsdebuten avklarad. Hon såg fräsch och fin ut och kommer att gå framåt med loppet i kroppen. Hon kan öppna, sen om det blir spets eller en bra position återstår att se, men hon går från alla positioner. Milebanan borde passa som handsken.

3 FARINA-Johan Untersteiner 2%

Farina såg fin ut inför Drottning Silvias Pokal men en galopp förstörde dagen. Kan gå.

6 I LOVE FAUX DEPART-Mats E Djuse 3%

 

V86-5, Auto 1609, Klass I

3 DEVS DONATOR-Gustav Johansson 26%

Devs Donator höll strålande från ledningen senast. Är startsnabb och spetsfavorit. Dessutom anmäld barfota runt om för första gången i Gustav Johanssons regi. Tips i mycket jämnt lopp. Har visat fin form och dessutom är han riktigt kvick iväg bakom bilen. Senast, på Åby, blåste han till spets men kunde inte stå emot en smygkörd vinnare, men var klart bra ändå och kom med två raka segrar innan det så formen borde vara bra. Nu ska han utrustas med ett norskt huvudlag och så är det anmält barfota runt om. Han har gått barfota en gång tidigare, det var för ett år sen i tidigare regi, så även om det blev galopp då så känns det som i stort sett första gången. Spets, utmanad in på upploppet, norsken fälls ner & går undan till seger, inget otänkbart scenario. Att Devs Donator ska gå barfota för första gången i Gustav Johanssons regi är förstås högintressant.

10 JAMESON K.W.-Per Lennartsson 1%

7 ROGER MORE-Kevin Oscarsson 2%

9 VILLAGE PARTY-Stefan Persson 1%

2 CASH FOREVER-Carl Johan Jepson 8%

Cash Forever är mycket fartfylld, men osäker. Barfota! Räknas felfri. Cash Forever ska testas i en amerikansk sulky och barfota till den här starten, inte helt lätt häst men fungerar han så är det en häst med vinstchans.

12 EMERALD ISLAND-Magnus A Djuse 45%

Så bra som Emerald Island var vid segern under Elitloppshelgen så är det kanske rätt favorit i loppet men samtidigt så var hon maxad dit och nu är det skor runt om så jag väljer att ta henne med lite försiktighet som storfavorit.

- 12 Emerald Island (V86-5) kan jag inte klaga på någonting med. Han känns hur bra som helst efter loppet. Det är ingen större skillnad på honom efter loppet. Det blev ett pissigt spår, men ska man ha det på någon bana är det Tingsryd. Jag skulle inte lämnat bort honom från kupongen. Jag kan tänka mig att han är bästa hästen, men jag skulle inte spika honom. Det kan strula från det spåret. Han är kanske inte lika bra igen då vi hade maxat allt inför senast, men lite bättre än innan elitloppshelgen. Eller han borde vara betydligt bättre. Såklart gör det skillnad med skor, men det är inte så att han är borta för det. Han har vunnit massor av lopp med skorna på. Det gör nog inte så mycket som man kan tänka sig. Vad han tappar i skor tjänar han på att han fick ett ordentligt lopp sist. Bra hästar brukar gå framåt med sådana lopp. Inga ändringar i övrigt säger Veiko Haapkangas.

4 ENJOY THE MOMENT-Joakim Lövgren 5%

Enjoy The Moment är riktigt bra. Två lopp i kroppen nu och vann lätt senast. Enjoy the Moment höll farten uppe i dödens senast, och gled sedan undan till en mycket enkel seger. Lite värre emot nu, men med två lopp i kroppen ska han åter ses med chans.  

5 HARDCORE D.K.-Peter Untersteiner 3%

Hardcore D.K. är en av tre hästar från Stall Untersteiner, och den vi tror allra mest på. Han galopperade bort sig efter ett halvvarv i förra starten, men har innan dess radat upp starka insatser.

1 COIN MASTER-Mats E Djuse 4%

8 APOLLO PROPHET CAL-Wilhelm Paal  1%

6 KLONDYKE RIVER-Johan Untersteiner 3%

Klondyke River behövde loppet senast. Ska nu testas barfota runt om igen vilket känns spännande. Även Klondyke River tränas av Johan Untersteiner, och det är också den här hästen tränaren valt att köra själv. Senast gick han fullt bra som tvåa bakom See You McAllan i första loppet efter paus, och det troliga är att han gått framåt till den här starten. Barfota runt om denna gång är ett klart plus.

11 KIPKETER MEARAS-Björn Goop 3%

 

V86-6, Auto 3218, Brons

3 CUBALIBRE JET-Wilhelm Paal 2%

Cubalibre Jet har form och läge!

7 PINGIS-Stefan Persson 20%

Pingis galopperade i det höga tempot i slutsvängen senast. Var grym i starten före det. Tidig med rätt resa. Pingis galopperade bort sig i bronsfinalen, men var riktigt vass vid V75-segern på Charlottenlund gången innan. Kommer han till härifrån blir han definitivt att räkna med, även om det är hans första start på distansen. Kördes offensivt under elitloppshelgen och det var inte i närheten av slutkört när galoppen kom innan sista sväng, gången innan stod han för en monsterprestation på lunden så här är det fem stjärnor i form. 

2 BEACHCOMBER-Joakim Lövgren 13%

1 KAXIG IN-Mats E Djuse 35%

Kaxig In är inte helt säker på benen och kan inte utnyttja innerspår. Distansgynnad. Räknas. Kaxig In har galopperat två gånger i rad och känns lite svårbedömd - även om styrkan och kapaciteten finns där.

5 KADABRA DREAM-Carl Johan Jepson 3%
4 BLUE BOY FACE-Johan Untersteiner 9%

Blue Boy Face skötte sig hela vägen i comebacken senast och hann fram till seger. En kapabel häst i grunden som passar på distansen. Blue Boy Face har visat både kapacitet och styrka, men också osäkerhet. I årsdebuten skötte han sig emellertid, och slog sig då förbi Golden Cresent precis före mållinjen. Han har säkert mått bra av den genomköraren, och att distansen som ska avverkas är tre kilometer passar honom perfekt.

12 DOCTOR GIO-Alessandro Gocciadoro 5%

Doctor Gio gör första starten i nygammal regi. Får gälla som outsider.

9 FEDERER-Tyler Mifsud 1%

8 MATIERE-Magnus A Djuse 9%

Matiere kunde inte rå på Poleposition från utvändig position senast. Stark. Magnus A Djuse nu! Bud. Matiere fick gå i dödens på färske V75- vinnaren Poleposition senast, och det blev lite för tufft. Han har i alla fall fått några genomkörare i kroppen och har vunnit över dagens dryga distans.

11 LUCA VIALLI BOKO-Björn Goop 2%

6 HÅNA AM-Jonas Bergdahl 1%

10 JOLICOEUR-Jonathan Carre 0%

 

V86-7, Auto 1609, Guld

6 CLICK BAIT-Per Lennartsson 38%

Click Bait släppte ledningen i Sweden Cup-finalen och blev fast med krafter kvar. Lär inte släppa den här gången. Hästen att slå. Click Bait såg jättefin ut som fastlåst och femma i finalen av Sweden Cup, som vanns av Missle Hill, efter att ha spetsat och släppt ledningen. Han är flygande från start, är den troliga ledaren och blir hästen att slå. Tränaren deklarerade toppform i atg-live i måndags kväll och han lät sådär Tarzan-nöjd, det brukar vara ett gott tecken.

10 COLIBRI JET-Alessandro Gocciadoro 14%

Colibri Jet gick okej på Solvalla efter tufft upplägg. Smyger nu. Barfota runt om. Bud. Colibri Jet kördes väl kanske inte med insidan när han gavs ett tufft upplägg i uttagningen till Sweden Cup. Det gjorde att han bara nådde en fjärdeplats, och därmed missade finalen. Med en någorlunda vettigt taktik blir han farlig.

1 EMOJI-Flemming Jensen 12%

Emoji avslutade mycket starkt i nämnda Sweden Cup-final. Gillar sprintdistans nu för tiden. Farlig med lucka. Emoji svarade för strålande insatser på Solvalla senast, framför allt i finalen, och risken att han blir fast är liten. Tingsryd är Sveriges enda milebana och det går undan i loppen och att hålla fast konkurrenter är nästintill omöjligt. Och om Emoji mot förmodan försvarar innerspåret, vilket är fördelaktigt i Tingsryd, mot vesselsnabbe Click Bait ökar segerchansen.
Men Emoji kan vinna på flera vis och har det inte blivit något bakslag efter de dubbla loppen på Solvalla ska han ses med god segerchans.

5 DATS SO COOL-Carl Johan Jepson 2%

4 AQUARIUS FACE-Adrian Kolgjini 1%

2 HEART OF STEEL-Peter Untersteiner 2%

3 POINT OF PERFECT-Magnus A Djuse 24%

Point Of Perfect gjorde debut för Mattias Djuse senast i fyraåringseliten på Solvalla under elitloppshelgen, dock blev det galopp på direkten. Man trodde en del på honom, han såg fin ut inför och visade i en av två starter i tidigare regi att han har kapacitet för att växa in i högsta klassen, eller rättare sagt nog redan är där. Sköter han sig så visade han i USA att han är snabb ut och då det är en jänkare borde milebanan passa perfekt.

7 GET A WISH-Johan Untersteiner 7%

Get A Wish gör mycket intressant debut i regi Johan Untersteiner. Har ruggiga spurtegenskaper. Kan vinna direkt. Get A Wish, den danska derbyvinnaren från 2022, har visat att han var tillbaka efter lite missar och radade upp fina insatser innan vinteruppehållet. Han gjorde årsdebut senast på Skive och spurtade sylvasst bakom Extreme och vad den kan vet vi alla. Nu har han bytt regi, till Untersteiners, och jag har svårt att se att han blir sämre av det och det finns elitloppskapacitet i Get A Wish. Sen om Johan kör för det på direkten, eller vill känna av honom, det återstår att se.

8 READLY LAVEC-Björn Goop 1%

9 HARD TIMES-Mats E Djuse 1%

 

V86-8, Auto 1609, Silver

2 DANY CAPAR-Alessandro Gocciadioro 33%

Dany Capar är startsnabb, spetsfavorit och gynnad av distansen.

5 DANAO DEGLI DEI-Joakim Lövgren 34%

Danao Degli Dei har inte fått något med sig i två storlopp på slutet. Ner i klass nu och kapacitetsmässigt bäst. Formen ett litet frågetecken men Adrian Kolgjini anmäler bara om han är nöjd. Adrian Kolgjinis Danao Degli Dei går ner lite i klass, jämfört med t ex starten i Finlandia Ajo näst senast, och ett försök till Sweden Cup sist. I nämnda lopp har han inte tjänat några pengar, men här är det som sagt lite lättare emot och då lär han bli livsfarlig.

1 LUCIFER BOKO-Gustav Johansson 4%

8 LOZANO DI QUATTRO-Tobias J Gustafsson 4%

Lozano di Quattro gick man i elitloppstankar med, men då han floppade som megafavorit näst senast fick man skrinlägga de planerna. Sist startade han från samma usla läge som nu, och fick han det inte alls att bita och såg entömd ut. Med tanke på de två senaste starterna och läget, känns det inte troligt att han räcker ända till seger.
3 TURE L.A.-Johan Untersteiner 3%

Ture L.A. såg lysande ut vid segern i amerikanska vagnen senast. Samma nu. Räknas.

6 UNDER ARMOUR-Joakim Lövgren 3%

Under Armour vinner ofta. Spännande att se på kort distans. Kan gå vid tempo.

4 MIZAI-Mats E Djuse 12%

10 DRAUPNER-Jesper Rydberg 2%

Draupner är en häst jag gillar väldigt mycket. Han har en vass avslutning och har visat toppform i dem senaste starterna. Se upp!

9 THE FLYING EAGLE-Magnus A Djuse 2%

11 TEARSINHEAVEN-Peter Untersteiner 1%

7 EVEN STEVEN-Flemming Jensen 3%

Struken: 12 Corazon De B.

 

 

 

 

 

Mick Mills är öppnat till kvällens V86

Max 12 andelar för 133kr/st

senaste spelet:

12 andelar

 

 

 

 

 

 

 

V75 Lördag 15 Juni Boden

 

 

V75-1, Auto 2140, Silver

3 H.C.´S CRAZY HORSE-Erik Adielsson 21%

H.C.´s Crazy Horse fick sent fritt senast och gick med full fart över mål. Erik Adielsson igen. Givet bud.

4 HEARTBEAT THUNDER-Daniel Wäjersten 25%

Heartbeat Thunder har hittat formen igen. Står bra till här och har god chans att köra sig till ledningen. Hästen att slå då.

9 WORKING CLASS HERO-Jörgen Westholm 20%

Working Class Hero galopperade bort en fin placering i Harper Hanovers lopp. Bra kapacitet och gynnad av den amerikanska vagnen. Räknas.

5 NIGHT ART-Mats E Djuse 12%

Night Art avgjorde lätt på Hagmyren. Loppets outsider.

8 MAYBACH W.F.-Mika Forss 5%

6 KING OF DJAZZ-Sandra Eriksson 7%

1 ROLLER COASTER ÅS-Jorma Kontio 3%

7 GAZOLINE MEARAS-Örjan Kihlström 2%

2 LEAVE YOUR SOX ON-Ulf Ohlsson 3%

10 THE BALD EAGLE-Magnus A Djuse 2%

 

V75-2, Volt 2140, Diamantstoet

8 RELEVANT STRIDE-Jorma Kontio 62%

Relevant Stride fick lite oväntat ge sig för första gången i år senast. Har dock åtta segrar på elva starter i karriären och måste gälla som klar favorit här. Kan vinna med olika upplägg.

15 SOCCERBOX-Magnus A Djuse 11%

Soccerbox avslutade bra mot tufft motstånd senast. Kan gå med rätt ryggar.

9 PRISCILLA HÅLERYD-Örjan Kihlström 3%

2 M.T.SPECIAL GIRL-Kari Alapekkala 6%

M.T.Special Girl är startsnabb och har bra chans på ledningen. Kan vinna därifrån om favoriten sviker.

12 CRAZY J.LO-Erik Adielsson 1%

14 GRIT BRODDA-Sandra Eriksson 6%

Grit Brodda är spurtstark. Anmäld barfota runt om igen. Räknas.

10 MELLBY INTEREST-Micael Melander 1%

6 POINT OF VIEW-Mats E Djuse 1%

11 SWEET AND WILD-Ulf Ohlsson 1%

7 ICEGIRL L.A.-Hanna Olofsson 2%

1 AYA FACE-Daniel Wäjersten 1%

3 NOTICE´EM-Jaako Alamäki 2%

4 TACTICAL LADY U.S.-Mika Forss 2%

5 GLENDALOUGH-Jill Ivarsson 1%

13 LIKE DI SERAFINO-Krister Söderholm 0%

 

V75-3, Auto 2140, Klass II

8 ZIGZAG ZAGAZOO-Daniel Wäjersten 14%

Zigzag Zagazoo har hittat formen på allvar efter en svacka i vintras. Såg jättefin ut från ledningen senast.

9 KURTZ-Jörgen Westholm 23%

Kurtz har glänst på slutet och vann lätt efter att ha kuppat sig till tät senast. Tål offensiva upplägg och får tipset i öppet lopp.

7 HEINEKEN BISHOP-Sandra Eriksson 8%

12 COIN BOY L.A.-Hanna Olofsson 10%

Coin Boy L.A. har vunnit fem av sju hittills och har mycket fart inombords. Tufft läge. Bud ändå.

4 SUMMIT BY PROXY-Ulf Ohlsson 17%

10 MO SALAH BOKO-Erik Adielsson 3%

11 I.D.GASOLIN-Mats E Djuse 5%

1 GOODWIN ZET-Santtu Raitala 9%

3 S.G.DANGEROUS-Stefan Johansson 3%

5 SENSITIVE TILE-Jaako Alamäki 4%

6 FANTASTIC GODIVA-Frida Simonsson 2%

2 FRUCTOSE-Jens Eriksson 4%

Fructose är en kapabel häst som är gynnad av bilstart. Kan vara offensiv direkt. 

 

V75-4, Volt 2140, Kallblod

4 MODIG RIPA-Magnus A Djuse 9%

Modig Ripa tappade travet senast från rygg på ledaren utan att se tom ut. Magnus A Djuse denna gång. Tidig.
7 JÄRVSÖMALLA-Örjan Kihlström 9%

Järvsömalla ska testas barfota bak. Örjan upp!

10 TRÖ FLAX-Daniel Wäjersten 1%

13 PYROTEK-Mats E Djuse 26%

Pyrotek kom med bra avslutning senast. Startar tätt nu och är ett givet motbud tillsammans med skicklige Mats E Djuse. Något osäker på benen men bra fart.

1 RAVN KIRO-Santtu Raitala 5%

3 TEKNOLINA-Ove A Lindqvist 11%

8 SJÖVOLL JULIUS-Micael Melander 2%

9 STÅLVIKTOR-Mats Gällerstedt 1%

15 MELLEM FROST-Liss Karin Sandvik 2%

5 M.P.DOMINO-Ulf Ohlsson 3%

6 PRINSEN AF SOLA-Per Linderoth 26%

Prinsen Af Sola var tillbaka i vinnarcirkeln senast efter att ha avgjort sista 700 meterna. Är inte helt pålitlig men stark och rejäl när han fungerar.

2 TÅGA RYKER-Ingvar Nyberg 2%

11 IVARSVIKING-Jorma Kontio 2%

14 TANGEN SVENN-Mauri Jaara 1%

12 FYRKRAFS-Jens Eriksson 1%

 

V75-5, Auto 1640, Brons

4 ICON MEARAS-Jörgen Westholm 13%

Icon Mearas har bättre form än raden. Bra utgångsläge denna gång. Kan öppna. Tippas.

1 IMPERATOR F.I.-Örjan Kihlström 45%

Imperator F.I. avslutade fint bakom bra hästar senast. Blir allt bättre med loppen. Lite lurigt läge men tidig på kapacitet, form och kusk. 

6 LAST DYING BREATH-Hanna Olofsson 17%

3 THE OAK L.A.-Ove A Lindqvist 4%

10 HENESSI WALK-Magnus A Djuse 9%

Henessi Walk såg lysande ut vid spetssegern senast. Får börja från bakspår nu men blir farlig med rätt ryggar till slut. 

9 INGE B.SVÄRLIG-Petter Lundberg 4%

2 BEHIND LORD-Erik Adielsson 2%

5 DJANG LIMIT-Mika Forss 2%

11 GAZOLINE-Jens Nilsson 0%

7 BOLLINGER BISHOP-Sandra Eriksson 2%

8 BEACON KRONOS-Mats E Djuse 3%

Beacon Kronos är ett yrväder med bra fart i kroppen. Loppets joker.

12 ACCOLADE-Per Linderoth 0%

 

V75-6, Auto 2640, Klass I

10 KINGEN MEARAS-Daniel Wäjersten 41%

Kingen Mearas avslutade strålande i finalen på Solvalla sista helgen i maj. Anmäld med skor nu men klass för att gå runt fältet. Tipsetta!

6 XEVEN LEADER-Santtu Raitala 5%

5 SULTAN SEA-Magnus A Djuse 16%

Sultan Sea gjorde comeback efter lång frånvaro senast och såg fin ut i målskjutsen trots dryg inledning. Stark och rejäl, med chans att köra sig till ledningen här. Motbud.

3 ARPI BROLINE-Örjan Kihlström 4%

9 BLACK PAINT-Ove A Lindqvist 3%

11 JAMIE SISU-Ulf Ohlsson 8%
12 MELLBY KALIBER-Per Linderoth 2%

Mellby Kaliber kan bättre än visat. Distansgynnad.

8 NIKYLON-Jörgen Westholm 5%

Nikylon är kapabel men osäker. Amerikansk vagn nu. Tänkbar om han kommer till.

7 GALANT IMA-Alessandro Gocciadoro 12%

1 ESTELLE IMA-Mika Forss 1%

4 PATRICK SILVIO-Jorma Kontio 1%

2 BEAST-Hanna Olofsson 2%

 

V75-7, Auto 2140, Guld

7 FRANCESCO ZET-Örjan Kihlström 62%

Francesco Zet blev fyra i Elitloppet och var bra även om det fattades lite mot de bästa. Enligt tränaren har hästen vaknat till ordentligt av den genomköraren. Spikbud.

5 CASTOR THE STAR-Mats E Djuse 5%

Castor The Star är bra. Barfota nu. Jagar ledningen. Kan gå.

9 ALWAYS EK-Alessandro Gocciadoro 11%

Always Ek är en topphäst i stall Gocciadoro som gick bra som tvåa i Sweden Cup. Har fina fartresurser. Om favoriten sviker.

3 GREAT SKILLS-Daniel Wäjersten 12%

Great Skills har nu ett lopp i kroppen. Hög grundkapacitet. Med rätt lopp denna gång.

2 PHOENIX PHOTO-Magnus A Djuse 6%

4 ROME PAYS OFF-Per Linderoth 1%

6 S.I.P.-Mika Forss 1%

8 STARO MACK CROWE-Jorma Kontio 1%

1 VERSACE FACE-Sandra Eriksson 2%

 

 

 

Tillsammansspel-John Wark

Max 12 andelar, 133kr/st

12 Andelar

Senaste spelet