V75 Lördag 23 Juli AXEVALLA

Köp Travmasens tips till V86 och V75 varje vecka, som publiceras i den lösenords skyddade fliken Travmasens Bonustips, kvällen innan spelomgången.   

Kostnaden är låga 100:-/månad, 200:- för 3 månader, eller 600:- för 12 månader, inkl.moms 

 bankgiro: 520-1116.  Annars har jag även Swedbank  8166-1,  934 966 349-3 

OBS! KOM IHÅG ATT SKRIVA ERT NAMN SOM REFERENS!!!!

OBS!!!!! KOM ÄVEN IHÅG ATT:

Meddela mig er email på travmasen@gmail.com när ni betalat så får ni inloggning direkt!

 

ANDELSSPEL 

På V75  finns det möjlighet att köpa in sig i två olika andelsspel som jag har på V75-Tillsammans. Spelet lämnas in så sent som möjligt och alla med ATG-konto har möjlighet att delta. Följ dessa länkar för en möjlighet till nya miljoner:  

 

Visar Joker Ny sajt 980x250px Sept15.jpg

 

 

 

 

Daniel Berglund
22 juli 2016 kl. 14:52

Spelkrönika V75 Axevalla 23/7: Analyser till högklassig jackpotomgång och topptränare med privat spårförbehåll

Jag gör ett avbrott i semestern för ett inhopp med lite V75-tips och vad kan…

 

 

 

1120_v75hornan_andersson.jpg

Andersson analyserar

V75-1
14 Some Summit var helt underbar i sin sena årsdebut senast och har fortfarande aldrig förlorat i Heiskanens regi. Hon lär förbli obesegrad hos Åby-tränaren även efter lördagens start då hon möter hästar som hon normalt sett slår. Stark spik att inleda med! 5 Nancy America var jättebra senast från utvändigt ledaren och är tidig ifall favoriten har en dålig dag och 1 Helga Palema är startsnabb och kan leda loppet en bra bit om hon fungerar igen. 
Ranking A: 14 B 5,1,3,12

V75-2
5 Minnestads Dubai är en väldigt fin häst som utvecklats rejält den senaste tiden när han blivit mer stabil. Visade senast att han hanterar den långa distansen utan problem och skall ses med vettiga segermöjligheter. 11 Pardon är en blivande topphäst enligt sin danska tränare och skall tas på fullaste allvar trots det risiga utgångsläget. 3 Mellby Drake hade all otur i världen senast men är en tuffing och 6 Island Life imponerade efter långt uppehåll senast och duger även på rikstoton. 
Ranking A: 5,11 B 3,6,8,10,4

V75-3
Daniel Redén luftar en av sina kanoner, 9 Call Me Keeper, och den dryga distansen känns helt rätt för den här hästen. Var mycket bra vid segern senast och han räds inte offensiva upplägg. Är mycket nära att vara ett singelstreck men bakspåret innebär att han kan få lite positionsproblem och garderas därför. 2 Solvato är en topphäst i grunden och han närmar sig toppformen alltmer. Ett offensivt upplägg känns aktuellt och då han lär få överta ledningen i ett tidigt skede så kommer han utmana rejält om segern. 4 Dreams Take Time felade som fastlåst senast men såg fin ut annars och 8 Spring Eromgör bra ifrån sig varje gång. Båda dessa är aktuella vid ytterligare gardering. . 
Ranking A: 9,2 B 4,8,5

V75-4
11 Playboy Face såg det som att det hade lossnat ordentligt för senast då han vann enkelt. Trots läget så känns segerchansen rätt bra då det ser ut att bli lite körning inledningsvis och det kan bli ett par galopper på konkurrenterna. Vinner utan strul! 5 Please Mr Please har visserligen agerat mer travsäkert i sin nuvarande regi men jag litar inte på honom från spår fem. Felfri är han dock ett tidigt streck då han har form och är stark. 1 Pampalo är knepig i humöret men öppnar han kvickt och sköter sig så är han med och kämpar om topplaceringarna medan 7 Digger Lord är en outsider ifall han får bestämma i ledningen. 
Ranking A: 11,5 B: 1,7,4

V75-5
4 Tooltime toppspurtade verkligen från svårt läge senast och visade att formen är helt på topp. Har en bra kusk i det här lärlingsloppet och segerstrider med minsta möjliga klaff med löpningsförloppet. 3 Salsomaggiore kan massvis och slutar han göra bort sig med galopp så kan han vinna den här avdelningen från samtliga positioner. 1 Buick Brodde kan öppna snabbt och får en fin resa från innerspåret bakom bilen medan 7 Västerbo Arthur är van tufft motstånd och tål att göra grovjobb i den här typen utav lopp. 
Ranking A: 4,3 B: 1,7,6,2

V75-6
Underbart att se 11 Nadal Broline varje gång han kommer ut på banan då detta rör sig om en riktig topphäst. Senast fick han en sällsynt vilsam resa i andra utvändigt och avgjorde hur lätt som helst. Den här hästen tål massvis med grovjobb och kusken kommer att köra i god tid för att krossa konkurrenterna. Ytterligare ett starkt singelstreck i den här omgången. Vill man gardera så tar man med 4 Fridericus som besitter oerhörda fartresurser när han håller sig lugn samt6 Star Advisor Joli som hade oflyt senast och får Björn Goop i vagnen den här gången. 
Ranking A: 11 B: 4,6,1,3,7

V75-7
10 Juvels Boy är en häst som jag verkligen gillar och senast fick han chansen alldeles för sent och hann inte få upp farten. Med det snällare upplägget som var senast så hoppas jag på en mer offensiv styrning och den här hästen tål att göra jobbet självt. 8 King Sir Kir besitter massor med talang och med minst flyt från läget så slutar han långt framme och3 Othello Face är en given segerkandidat om går iväg felfritt och hittar spets. .
Ranking A: 10,8 B: 3,4,1,12

1120_anderssons_200.jpg

Min tvåhundring

ANDERSSONS TVÅHUNDRING

Lopp 8 (V75-4)
Vinnare: 11 Playboy Face
11 Playboy Face  tog en välförtjänt seger senast och ser riktigt fin ut för dagen. Kommer att spurta ned många över upploppet då loppet ser ut att köras i ett tufft tempo inledningsvis.

 

 

 

 

 

 

V75: Veijos stjärna vinner enkelt igen

Loppkommentarer V75 Axevalla 23 Juli.pdf

 

GRATISPROGRAM
 
[counter]

Antal visningar sedan starten mars 2012

 

 

 

SOLVATO 5.JPG

Inför V75 (lördag): Världsstjärnan närmar sig toppform

Klass, form och bättre utgångsläge än värsta motbudet. Admir Zukanovic vädrar morgonluft med Olympiatravsvinnaren Solvato i V75-3.
- Gulddivisionen innehåller alltid fina hästar men denna gång är det två som sticker ut och min är en av dem. Solvato är en världsstjärna, säger han.

När vi når Admir Zukanovic har han just gått ett rutinjobb med den sexfaldige miljonären Solvato, avelshingsten som nu är sju år.
- Han ska gå ännu ett senare i veckan men det här jobbet kändes riktigt bra, berättar Åbytränaren, som menar att formen är på uppåtgående.
- Solvato borde vara toppad till denna start. Han var inte ens trött senast och jag ser framför mig att kusken (Stefan Söderqvist) kör offensivt.
Ja, lördagens V75-omgång kryddas med jackpot där en ensam vinnare kan ta hem 43 miljoner kronor. Enligt Admir Zukanovic bör man inte glömma bort vare sig Solvato eller stallets andra chans, Patriot Face i V75-2.
- Solvato har en riktigt fin uppgift. Han är ingen raket från start men har form och bra utgångsläge över passande distans (2 640 meter). Stefan kör som han vill men jag tror och hoppas att han ger sig iväg ganska tidigt.
Hur läser du loppet?
- Som att det finns två hästar som höjer sig över mängden – Solvato och Call Me Keeper. Nu har Call Me Keeper bakspår och då borde min häst kunna låsa loppet genom att överta ledningen eller lägga sig i dödens.
Inga andra motbud som skrämmer dig?
- Som sagt, det är alltid bra hästar med i guld. Quick Fix är bra. Spring Erom är en gammal räv som hittat formen igen. Men det är ändå klasskillnad. Baserat på kunnande, stamtavla och prestationer finns det två världsstjärnor i loppet.
Gör du några ändringar i utrustningen vad gäller Solvato?
- Nej, det blir inga skillnader som är av betydelse för hur spelarna ska tänka.
I V75-2 startar kapable Patriot Face från spår åtta bakom bilen över 2 640 meter. Ser man i raden kan det tyckas som en besvärlig häst, som vinner eller galopperar om vartannat. Men Admir Zukanovic hävdar annat.
- Egentligen gör Patriot Face nästan alltid gedigna insatser. Nästsenast blev det helt fel i förberedelserna när hästen bara fick göra en provstart minuten före loppet och gången före det hoppade han i snäv sväng.
- Nu är det besvärligt utgångsläge men jag tycker att min häst höjt sig så pass att vi ska kunna utmana om det blir lite tempo. Senast var han sist 500 meter från mål men slutade ändå först. Då provade vi rycktussar för första gången och det gav verkligen effekt. Nu kör vi ryggtussar igen, i övrigt normal tävlingsbalans. Patriot Face lär bli bortglömd av spelarna men jag vill verkligen varna för honom.

 

SOME SUMMIT MÅL 2.JPG

Inför V75 (lördag/jackpot): Veijo har aldrig känt stjärnstoet bättre

Veijo Heiskanen är het inför lördagens jackpot på V75.
Some Summit är omgångens största favorit efter den strålande comebacken och nu låter det ännu bättre.
- Jag har aldrig känt henne så här fin, säger Veijo Heiskanen.

Åbytränaren har bra form på sitt stall och nya hästar kommer in i parti och minut.
För några veckor sedan gjorde stjärnstoet Some Summit comeback efter nästan ett års frånvaro. Hon fullständigt utklassade sina konkurrenter och vann i överlägsen stil. Intrycket var bländande och till och med Veijo Heiskanen var överraskad att hästen var så bra direkt i comebacken.
- Hon hade tränat i så låga farter och bara gått ett banjobb efter 1.22 som snabbast. Jag trodde att hon skulle vara bra men det var helt otroligt så bra hon var. Att hon kunde vinna på det sättet. Hästen var jättefin och glädjande nog har hon känts bra efteråt. Jag tycker faktiskt att hon aldrig har tagit ett lopp på ett bättre sätt än hon har gjort nu efter den starten, säger Vejo Heiskanen.
- Det är en speciell häst som har haft lite fräschörproblem mellan loppen tidigare men nu måste jag säga att hon känns bättre än någonsin. Jag har kört lugnt jobb i veckan och varit jättenöjd.

”Tål att göra jobbet – jättebra chans”
Some Summit är omgångens mest streckade häst i lördagens V75 som kryddas med en jackpot. En ensam vinnare kan ta hem 43 miljoner kronor enbart på sju rätt. En bra jackpotspik att luta sig emot verkar Some Summit att vara om man får tro Veijo.
- Det är klart att det är en jättebra chans. Sedan vet man aldrig från tillägg om det strular men hon tål att göra jobbet själv. Hon ska också ha gått framåt efter senaste starten men å andra sidan räcker det nog om hon är lika bra. Vi gör inga ändringar utan barfota runt om och jänkarvagn som vanligt, säger Veijo om det femåriga stoet som är obesegrad hos honom i sex starter och som för ett år sedan vann Stochampionatet.

”Det är min näst bästa chans”

Du har ytterligare fyra hästar till start inom V75 lördag. Chanserna där?
- Please Mr Please (V75-4) är min näst bästa chans. Det är en jättefin häst som har gått riktigt bra i de starter han har gjort för mig. Han har varit lite osäker tidigare men känts stabil för mig. Vi får se hur han klarar femtespåret men felfri ska han kunna vara med och kriga om segern. Inga ändringar, barfota fram.
- Hope Bo (V75-5) var tillbaka efter ett uppehåll senast men kom aldrig in i matchen. Hon hade spår tolv och när det blev så långt fram och hon ändå var chanslös så pressade jag henne aldrig till slut. Nu är läget bättre och hästen öppnar rätt bra. Att vinna är kanske för mycket begärt när hon nu möter hingstar men trea, fyra ska hon kunna vara. Barfota runt om igen.

”Känns bättre nu än i våras”
- Fridericus (V75-6) har jättebra form och känns bättre nu än han gjorde i våras när han var så bra då. Han brukar inte galoppera som han gjorde senast. Enda förklaringen jag har är att jag skulle ha räknat ut att det var 1609 meter och bilen gick så sakta när vi kom upp lite för tidigt till vingen. Han började galoppera när bilen kom upp i farten men är inte på något vis osäker annars. Jag tror inte att det händer igen. Jag tror att han gör ett bra lopp och han går barfota runt om igen.
- Othello Face (V75-7) är knepig och det gäller först och främst att hålla honom i trav. Senast blev han för ivrig och gick iväg de första stegen på väg mot ledningen men sedan klarade han inte av det och galopperade. Man såg att han tog i mer och mer. Hästen känns i alla fal lika bra nu som han gjorde vid V75-segrarna innan. Man får nog leva med att han gör bort sig någon gång emallanåt. Felfri duger han bra och då kan han vara med i striden. Inga ändringar, barfota fram, säger Veijo Heiskanen.

 

BJÖRNKOLLEN: