V86 ONSDAG 12 Juni Tingsryd

 

Andelsspel i kväll? 

Travmasen i samarbete med Torsviks Tobak/Min Andel

 

Andelsspel till kvällens V86. Mick Mills är öppnad. 12 andelar för 133 kr/st: 

 

Max 12 andelar x 133:-

Senaste spelet: 

12 andelar

 

 

Welcome Bonus

 

 

 

 

1280-v86-korsdragaren.jpg

Korsdragaren inför V86®

Publicerad: 2024-06-11  15:04

Senast uppdaterad: 2024-06-11  15:11


Spelexperten Kenth Wöllner lämnar sina tidiga idéer inför onsdagens V86®.

Vi bryter mot reglerna

Tingsryd är V86-värd. Vi vet att det handlar om en mile-bana och ett upplopp som är längst i Sverige, 285 meter. Fin sport och spelvänligt. Man ska vara försiktig med att tro på hästar som kommer från galopp och vips har jag två speldrag som galopperade sist. Så kan det gå.

BÄSTA DRAG 1

5 Hardcore (V86-5)

BÄSTA DRAG 2
7 Pingis (V86-6)

PRISVÄRD SKRÄLL
12 Ytowns Magnifik (V86-3)

V86-1  •  "Unters" mot gul kusk

Gul kusk Gocciadoro jagar nya segrar och hans 11 Celiaz kan runda allt. Hästen duger fint. Det kan dock bli en del spår på väg fram mot en eventuell vinnarcirkel. Untersteiners har två vapen med betydligt bättre läge och såväl 4 Mellby Korall som 1 Mary Ann Lane är aktuella. Vass till slut med rätt resa är 5 Kitty Hawk.

V86-2  • Satsa på Nasdaq

2 Cameron Hills vann i årsdebuten senast och var fin från spets. Säkert ännu vassare nu och försöker ta emot snabbe 3 Nasdaq Newport. Jag tror att Nasdaq är kvickare. Mycket fin vid spetssegern senast och blir inte lätt att rå på från spets. 4 Big Little Man gillas men formen är svårbedömd efter att ha varit struken för halsinfektion nyligen. 11 Furst Igor är snabb men inte helt lätt.

V86-3  •  Magnifik skräll

Ett öppet lopp där många lär tro på chans och gasa på. Det gynnar skrällbudet 12 Ytowns Magnifik, nu barfota runt om. Lövgren har siktat hit och hästen är bra. Läget är givetvis mindre bra, men det kan absolut gå. 4 Nunchaku är rejäl och gynnas också om bra fart. 2 Stens Rebell, 3 Queen Of The Night och 5 Maldini Pellini har bra kunnande i kombination med fina lägen.

V86-4  •  Diabel – Bra chans

Gocciadoro har nog sin bästa chans här i form av 9 Diabel. Hon har löpt bra i Italien och var rejäl vid segern på svensk mark senast. Plockade då ner kapable Edelweiss strax före mål. Det var strongt gjort. Lär inte vara sämre nu och motståndet ser då inte värre ut nu. 7 Pearl Kayz, 5 Izola Silvåkra samt 4 Mazuocco Boko nämner jag bakom henne.

V86-5  •  Läge att sko sig

12 Emerald Island var grymt bra Elitloppshelgen. Nu är läget svårt och kanske framför allt. Hästen lär inte vara lika vässad. Skorna åker även på. Jag trodde på 5 Hardcore senast men han fungerade inte men hästen trampade av sig en sko. Jag ger hästen en chans till. Han är bra då han fungerar och bör duga mycket fint. Nu får skorna sitta på i loppet. 3 Devs Donator (startsnabb) och 7 Roger More (ännu bättre nu) nämner jag.

V86-6  •  Vi spelar pingis

7 Pingis gillas. Han övertygade vid segern näst senast och galopperade utvändigt ledaren sist. Det var en tätplats som rök. Pingis är mycket rejäl och bör bli svår att stå emot över det lååååånga upplopet. Kapabel är även 4 Blue Boy Face som hann fram till seger efter en rejäl spurt senast. Är inte helt stabil men kunnandet är bra. 8 Matiere och 1 Kaxig In är kapabla.

V86-7  •  Djuse låter nöjd

6 Click Bait öppnar supersnabbt som vanligt. Ska leda runt om men frågan är hur han gillar det långa upploppet. Kan lätt ta emot. Invändigt har vi en spännande Djuse-häst i 3 Point of Perfect. Denne kan också öppna rejält och Mattias Djuse låter nöjd med sitt nyförvärv. 1 Emoji bör få en härlig resa där framme och 10 Colibri Jet avslutar bra. 7 Get a Wish är svårbedömd i ny regi.

V86-8  •  Det svänger fort

2 Dany Capar och 4 Mizai är mycket raska från start. Dessutom är de bra och givna bud. Spets-fördel för den invändige. 3 Ture L.A. kan få en fin resa i draget. 8 Lozano Di Quattro var påtänkt för Elitloppet men har nu två plumpar i raden. Nu är han plötsligt inte alls hårt betrodd. Skulle han plötsligt fungera igen så duger han ju mycket bra. Spurtar bra gör 10 Draupner. Hårt tempo skulle gynna.

 

 

 

1280-v86-hellberg.jpg

V86® och dagens bästa speldrag från Hellberg

Publicerad: 2024-06-12  10:20

Senast uppdaterad: 2024-06-12  11:39


V86®: Tingsryd Onsdag 12 juni Start: 19:20

Toppinsatser på Solvalla.
Innerspåret blir ingen fälla.
Emoji spikas.


Flemming Jensens fyrfaldige miljonär var finalist i Sweden Cup och raketspurtade till fjärdeplatsen.
6 Click Bait satt fast med sparat som femma, medan 5 Dats So Cool blev oplacerad.
1 Emoji (V86-7) svarade för strålande insatser, framför allt i finalen, och risken att han blir fast är liten.
Tingsryd är Sveriges enda milebana och det går undan i loppen och att hålla fast konkurrenter är nästintill omöjligt.
Och om Emoji mot förmodan försvarar innerspåret, vilket är fördelaktigt i Tingsryd, mot vesselsnabbe Click Bait ökar segerchansen.
Men Emoji kan vinna på flera vis och har det inte blivit något bakslag efter de dubbla loppen på Solvalla ska han ses med god segerchans.

 

 

V86 Tingsryd – Perfekta förutsättningar för skrällen i V86-1

God förmiddag alla travälskare! 

Ikväll har vi en spännande omgång att sätta tänderna i! Vi besöker Tingsryd där ett varv är 1609m och upploppet mäter hela 300m. 

Lite statistik för banan saxat från Travronden Spel:

V86-STATISTIK TINGSRYD
Medianutdelning: 989 989 kr(42 342 kr)
Favoritsegrar: 19%(38%)
Spetssegrar: 31%(41%)

Som ni ser har omgången hög potential och vi jobbar såklart in riktigt fina pengar denna onsdag!  Fredric Lindman är alltid påläst och bjuder här på 3 snabba punkter 


Omgångens bästa spik:

Mattias Djuses 3 Queen Of The Night (V86-3) är väldigt mycket bättre än vad raden visar, och framförallt är hennes kapacitet hög för klassen. Nu har hon bra förutsättningar och då har jag svårt att se henne förlora. Kvällens överlägset bästa spik.

❌Omgångens överspelade:

3 Nasdaq Newport (V86-2) kommer med en fin rad och blir hårt betrodd på det, men jag tycker att han är överspelad ikväll. Just nu är han favorit, och det anser jag helt enkelt är fel. Absolut inget tänkbart spikförslag från min sida utan bara ett streck av flera i ett öppet lopp. Funderar man på att spika sig ur det här loppet så är mitt tips att göra det med 2 Cameron Hills i så fall.

Omgångens bästa skräll:

Det skulle kunna vara 1 Mary Ann Lane (V86-1) direkt. Hästen är mycket bättre än vad raden visar, och står inför perfekta förutsättningar ikväll. Startsnabb och optimalt läge över drömdistansen. Givet streck.

 

 

Högkvarteret: v.24 Tingsryd

 

 

TRE S v.23 Åmål

 

 

 

 

V24 Tingsryd

 

 

8 RÄTT: v24 Tingsryd

 

 

 

v.21 Bergsåker/Jägersro

1280-v86-olenklint.jpg

 

 

1280-v86-ake-olsson.jpg

Onsdag 12/6: V86® med Olsson

Publicerad: 2024-06-11  13:41

Senast uppdaterad: 2024-06-11  13:55


Tingsryd Onsdag 12 juni Start: 19:20

SPIKEN

V86-1: 11 Celiaz
Kommer från stall Gocciadoro och hans stall är i zonen och bara under elitloppshelgen tog han sju segrar och 4,6 miljoner inkört, trots miss i elitloppet. Celiaz har två raka segrar på svensk mark efter en sejour i Frankrike och senaste loppet blev en seger i bronsfinalen på Solvalla under nyss nämnda helg, efter en visslande avslutning. Hon står bäst inne i loppet och ska ha toppchans bakspåret till trots.

DRAGET

V86-5: 3 Devs Donator
Har visat fin form och dessutom är han riktigt kvick iväg bakom bilen. Senast, på Åby, blåste han till spets men kunde inte stå emot en smygkörd vinnare, men var klart bra ändå och kom med två raka segrar innan det så formen borde vara bra. Nu ska han utrustas med ett norskt huvudlag och så är det anmält barfota runt om. Han har gått barfota en gång tidigare, det var för ett år sen i tidigare regi, så även om det blev galopp då så känns det som i stort sett första gången. Spets, utmanad in på upploppet, norsken fälls ner & går undan till seger, inget otänkbart scenario.

SKRÄLLEN

V86-4: 5 Izola Silvåkra
Visade i fjol att hon duger bra i klassen och var riktigt bra när hon vann i Rättvik i augusti. Sen var jag lite inne på henne i finalen på Solvalla i oktober, men då blev det tyvärr galopp. Nu har hon en vinter i sig och årsdebuten avklarad. Hon såg fräsch och fin ut och kommer att gå framåt med loppet i kroppen. Hon kan öppna, sen om det blir spets eller en bra position återstår att se, men hon går från alla positioner. Milebanan borde passa som handsken och jag lämnar inte in en V86-lapp utan Izola Silvåkra.

LÅSET

V86-7: 3 Point Of Perfect, 6 Click Bait och 7 Get A Wish
3 Point Of Perfect gjorde debut för Mattias Djuse senast i fyraåringseliten på Solvalla under elitloppshelgen, dock blev det galopp på direkten. Man trodde en del på honom, han såg fin ut inför och visade i en av två starter i tidigare regi att han har kapacitet för att växa in i högsta klassen, eller rättare sagt nog redan är där. Sköter han sig så visade han i USA att han är snabb ut och då det är en jänkare borde milebanan passa perfekt.

6 Click Bait såg jättefin ut som fastlåst och femma i finalen av Sweden Cup, som vanns av Missle Hill, efter att ha spetsat och släppt ledningen. Han är flygande från start, är den troliga ledaren och blir hästen att slå. Tränaren deklarerade toppform i atg-live i måndags kväll och han lät sådär Tarzan-nöjd, det brukar vara ett gott tecken.

7 Get A Wish, den danska derbyvinnaren från 2022, har visat att han var tillbaka efter lite missar och radade upp fina insatser innan vinteruppehållet. Han gjorde årsdebut senast på Skive och spurtade sylvasst bakom Extreme och vad den kan vet vi alla. Nu har han bytt regi, till Untersteiners, och jag har svårt att se att han blir sämre av det och det finns elitloppskapacitet i Get A Wish. Sen om Johan kör för det på direkten, eller vill känna av honom, det återstår att se.

 

 

hansg.jpg (1)

Hans G:s krönika

Publicerad: 2024-06-10  16:00

Senast uppdaterad: 2024-06-10  16:04


V86 till Tingsryd på onsdag och V75 med jackpot till Boden på lördag

Vi har en ny intressant vecka att se fram mot. Det börjar faktiskt redan ikväll då Visby tar hand om en V64-omgång där vi spelar om en jackpot på 4,5 miljoner kronor. Önskar att jag var där…

En ljummen sommarkväll på travbanan i Visby är väldigt speciell. Denna afton mjukar gotlänningarna upp med V64 inför sin stora dag onsdagen den 31 juli. Den V86-kvällen brukar vara magisk.

Som alla arrangörer är teamet i Visby beroende av vädret och det brukar faktiskt vara fint. Jag har själv varit på plats många år och efter tävlingarna njutit av tonerna till - givetvis Gotländsk Sommarnatt…

På min tid var det alltid Gotländsk Sommarnatt med Ernie Englund och det skulle förvåna mig mycket om gotlänningarna har ändrat på den traditionen. Fint är bara förnamnet…

Tur med vädret måste även Tingsryd ha på onsdag med sin V86-dag och definitivt Boden på lördag med det numera traditionella Midnattstravet. V75-start 20.30 på lördag denna mycket speciella kväll.

V75 i Boden på lördag skall jag be att få återkomma till på torsdag. David Zimmer och hans team har som vanligt fått ihop ett vasst program med miljonloppet Norrland Stora Pris som läcker avslutning.

Min kompis Zimmer är född med tur och fick med sig en jackpot till sin största dag. På lördag spelar vi V75 med minst 43 miljoner kronor enbart i potten för sju rätt. Lita på att den siffran är i underkant.

”Bara” nio hästar i Norrbottens Stora Pris, men ändå ett mycket fint lopp. Francesco Zet lyser upp lite extra och blir storfavorit. Tränare Daniel Redén gillar Boden och han brukar ju vinna det där loppet…

Det här skall ju dock denna måndag handla om V86 i Tingsryd, banans i särklass största dag för året. Fina prispengar att köra om hela kvällen och dessutom är man ju ensam arrangör av V86-omgången.

Tingsryd är som bekant landets (hittills) enda bana som mäter en engelsk mil, 1609 meter. Invigningen av banan ägde rum 2003 och under de 21 år som gått har det runnit mycket vatten under broarna…

Numera verkar det dock mycket stabilt i Tingsryd, som garanterat kommer att bjuda på en härlig show på onsdag. Loppen ser jättefina ut och i stort sett hela kuskeliten finns på plats. Det här blir kul!

Fem av V86-loppen på onsdag körs över just en mile alltså ett varv, två av loppen över 2413 meter ett och ett halvt varv och ett lopp över mastiga 3218 meter alltså två hela varv. Onekligen spännande…

Huvudloppet med 200.000 kronor till vinnaren heter från och med i år Milemästaren och är ett kanonlopp. Förra året vann Betting Pacer det här loppet på 1.09,0. På onsdag krävs nog en 08-tid för att vinna.

Med jackpot på V75 på lördag i Boden är måste vi spela ett V75-system Tillsammans på lördag, men jag provar att aktivera även ett V86-system till på onsdag. Sommaruppehållet får vänta några dagar…

Mina preliminära funderingar om hur det kommer att gå på V86 i Tingsryd på onsdag i form av ett litet grundsystem på 192 rader – 48 kronor:

Avdelning 1: 11 Celiaz, spik! (4 – 5 )
Avdelning 2: 7 – 5 – 2 – 3 ( 11 – 7 )
Avdelning 3: 2 – 12 – 1 ( 3 – 5 )
Avdelning 4: 9 Diabel, spik! ( 7 – 3 )
Avdelning 5: 4 Enjoy the Moment, spik! ( 3 – 12 )
Avdelning 6: 8 – 7 ( 1 – 3 )
Avdelning 7: 1 – 10 ( 6 – 5 )
Avdelning 8: 5 – 6 – 2 – 8 ( 4 – 7 )

 

 

TR Media 4.jpg

Onsdag 12/6: Tips till V86® på Tingsryd

Publicerad: 2024-06-10  11:00

Senast uppdaterad: 2024-06-10  16:08


TR Medias tips till onsdagens V86® på Tingsryd

BÄSTA SPIKEN
9 DIABEL (V86-4) har gjort en start på svensk mark nu och imponerade då hon speedade ner Edelweiss över upploppet. Har säkert gått framåt med loppet och ska ses med bra chans att spurta till seger på nytt. Spik!

SKRÄLLEN
6 KLONDYKE RIVER (V86-5) har comebacken avklarad och gick fullt godkänt då. Skall nu ut över kort distans vilket känns spännande och dessutom anmält barfota runt om. Se upp!

V86-1

11 Celiaz kom med en virvlande avslutning i bronsfinalen på Solvalla och han fram till seger på topptid. Ser ut att vara i kanonform för dagen och med minsta tempo är det bra chans till ny spurtseger.
4 Mellby Korall gick sig inte tom i Stoeliten senast och såg fin ut. Bättre läge än värsta konkurrenten. Motbud.
1 Mary Ann Lane blir bättre med loppet. Drog perfekt spår. Med lucka.
5 Kitty Hawk höll bra i spets senast. Får fin resa här. Outsider.

A: 11,4
B: 1,5,3,2,9,6
C: 8,7,10

V86-2

3 Nasdaq Newport kommer med tre raka segrar och ser allt bättre ut. Tål distansen. Är snabb från start och i spets är det hästen att slå. Tipsetta.
2 Cameron Hills gjorde comeback senast efter ett halvårs tävlingsfrånvaro och vann direkt från ledningen. Har bra grundkunnande. Given.
11 Furst Igor tog en lätt spetsseger senast. Spurtar vasst vid minsta tempo. Bud.
5 Epicure D.E. har visat vad han kan två senaste. Amerikansk vagn nu. Kan gå.

A: 3,2
B: 11,5,10,9,4,7,1
C: 6,8,12

V86-3

3 Queen Of The Night spurtade lysande senast bakom “omöjlig” vinnare. Är startsnabb och får ett bra lopp härifrån. Tipsetta i öppet lopp.
4 Nunchaku har höga toppar och glänste från spets senast. Sprinterdistans för första gången nu. Spännande uppgift.
1 Blackhawk Face kommer från kortare paus. Har toppkapacitet för loppet. Lite lurigt läge dock. Bud.
2 Stens Rebell är snabb från start. Gynnad av kort distans denna gång? Kan vinna.

A: 3,4,2,1
B: 7,5,10,6,12,9
C: 8,11

 

V86-4

9 Diabel var mycket duktig när hon spurtade ner Edelweiss i Sverigedebuten senast. Annan distans nu men bättre med loppet? Givet tips!
7 Pearl Kayz har tre raka nu och imponerar mest varje gång. Björn Goop söker ryggar igen. Spurtstarkt motbud.
5 Izola Silvåkra gick bra i comebacken senast efter lång frånvaro. Barfota runt om och perfekt spår nu. Räknas.
3 Farina såg fin ut inför Drottning Silvias Pokal men en galopp förstörde dagen. Kan gå.

A: 9
B: 7,5,3,1,11,2,4,6
C: 8,12,10

V86-5

3 Devs Donator höll strålande från ledningen senast. Är startsnabb och spetsfavorit. Dessutom anmäld barfota runt om för första gången i Gustav Johanssons regi. Tips i mycket jämnt lopp.
4 Enjoy The Moment är riktigt bra. Två lopp i kroppen nu och vann lätt senast. Tidig.
6 Klondyke River behövde loppet senast. Ska nu testas barfota runt om igen vilket känns spännande. Bud.
2 Cash Forever är mycket fartfylld, men osäker. Barfota! Räknas felfri.

B: 3,4,6,2,5,11,12,7,1
C: 10,8,9

 

V86-6

4 Blue Boy Face skötte sig hela vägen i comebacken senast och hann fram till seger. En kapabel häst i grunden som passar på distansen. Etta.
7 Pingis galopperade i det höga tempot i slutsvängen senast. Var grym i starten före det. Tidig med rätt resa.
8 Matiere kunde inte rå på Poleposition från utvändig position senast. Stark. Magnus A Djuse nu! Bud.
1 Kaxig In är inte helt säker på benen och kan inte utnyttja innerspår. Distansgynnad. Räknas.

A: 4,7,8,1
B: 12,11,2,5
C: 9,3,6,10

V86-7

6 Click Bait släppte ledningen i Sweden Cup-finalen och blev fast med krafter kvar. Lär inte släppa den här gången. Hästen att slå.
7 Get A Wish gör mycket intressant debut i regi Johan Untersteiner. Har ruggiga spurtegenskaper. Kan vinna direkt.
1 Emoji avslutade mycket starkt i nämnda Sweden Cup-final. Gillar sprintdistans nu för tiden. Farlig med lucka.
10 Colibri Jet gick okej på Solvalla efter tufft upplägg. Smyger nu. Barfota runt om. Bud.

A: 6,7,1,10
B: 3,5,2
C: 4,8,9

 

V86-8

5 Danao Degli Dei har inte fått något med sig i två storlopp på slutet. Ner i klass nu och kapacitetsmässigt bäst. Formen ett litet frågetecken men Adrian Kolgjini anmäler bara om han är nöjd. Tips!
2 Dany Capar är startsnabb, spetsfavorit och gynnad av distansen. Första motbud.
3 Ture L.A. såg lysande ut vid segern i amerikanska vagnen senast. Samma nu. Räknas.
6 Under Armour vinner ofta. Spännande att se på kort distans. Kan gå vid tempo.

A: 5
B: 2,3,6,4,7,8
C: 10,11,1,9,12

 

 

 

V86® från Vi Tippa

Publicerad: 2024-06-11  15:01

Senast uppdaterad: 2024-06-11  15:02


Tips till V86®.

 

 

Travcash V86-tips:

 

 

 

Travstugans V86-Tips:

 

 

 

Trav.se V86-Tips: 

 

 

Travmasen på besök på Tjomslands träningsanläggning. Med Jimmy och Alf Jonsson.

Utskriftsvänligt gratisprogram: