Här hittas mina Tillsammansspel:

 

 

 

 

 

 

 

Trav.se är en sajt fylld med information om travtips. De kan vägleda dig till ett spelbolag som har rätt erbjudande och välkomstbonus för dig som vill spela på trav online. Om du vill spela på travsport i andra länder är det lättast att gå genom ett svenskt spelbolag.

Om du hellre håller ditt spelande på travbanan kan de ge dig speltips inom V75, V86, V64 och du kan även läsa om vinnare på de olika travbanorna i landet. För att hålla koll på din egen statistik kan du skapa en spelbok på sajten: med spelboken får du en klar översikt över dina spel och kan använda den för att analysera dina resultat. Du kan också läsa andras spelböcker och se hur det går för dem.

Deras blogg uppdateras ofta, där hittar du de senaste nyheterna inom travvärlden. De skriver loppanalyser både före och efter, vilket ger dig chansen att göra ett välinformerat beslut när du ska spela på hästarna.

Tycker du att du får för lite travsport i vardagen? Då har Trav.se en egen podcast som kan vara värd att testa. Podcasten består av Erik och Tim från redaktionen som pratar igenom stora lopp, ger speltips och pratar om sportens profiler.

 

 

Andelslaget.se